
Het gezicht achter
Villa Veronica
Ik ben Caroline, 32 jaar en mama van Nand (4 jaar) en
Nell (2 jaar). Al van kleins af aan hou ik van koken en lekker eten. Ik borrelde van de creativiteit in mijn jeugd en kon dit toen gelukkig inzetten in mijn vakantiejob op speelpleinwerking.
Daarna leek het wel alsof ik mijn creativiteit even on hold moest zetten. Ik studeerde zes jaar lang verder en behaalde twee diploma’s. Daarna sukkelde ik van de ene job in de andere en was ik niet gelukkig.
Ik ben een creatieve, leergierige, ambitieuze, enthousiaste, vrolijke meid die hield van koken en the good old things in life. Ik was altijd enorm geïnteresseerd in het leven van vroeger, ten tijde van mijn (over)grootouders, Alfons en Veronica. Zoveel vragen dat ik daarover kon stellen en dat altijd met volle aandacht. Pas jaren later voelde ik het. Ik moest hier iets mee doen.


Ik begon mij opnieuw meer en meer te focussen op koken en vond mezelf stilaan terug. Het gaf mij zoveel ontspanning in de moeilijke periode die ik op dat moment doorging.
Ik richtte mij meer en meer op de recepten die ik kreeg aangeleerd van mijn mama en grootouders, die het op hun beurt dan weer leerden van hun ouders en grootouders.
Ik eet super graag pasta en na maandenlang oefenen en testen met allerlei verse en lokale producten, zoals mijn overgrootmoeder Veronica ook altijd deed, is het mij gelukt.
Ik vond de ideale smaken en geuren voor mijn gerechten en ben klaar om ze te serveren in mijn foodtruck.


